8. Canon ZOOM skončil v Praze

8. Canon ZOOM skončil v Praze

Vydáno: 30. 5. 2012
Autor: redakce

Canon ZOOMMnozí členové CanonClubu jistě zaznamenali, že Canon pořádá pravidelně svou akci nazvanou Canon ZOOM, včera v pražské ZOO skončil již osmý díl tohoto každoročního setkávání s technikou Canon. Organizátor akce - společnost Canon - nemá vůbec snadnou úlohu, protože zorganizovat akci pro cca několik stovek lidí ve venkovním prostředí v ZOO, kde se pohybuje veřejnost, a kromě toho tam doslova přitáhnout techniku za deset miliónů, je obdivuhodné. A každý rok se počet techniky zvyšuje - byl jsem na posledních čtyřech ročnících a můžu to porovnávat. Zcela nepřehlédnutelné je také lidské hledisko. Přípravy před akcí, organizace, samotná akce, cca 3 desítky lidí na place, atd. Opravdu musím smeknout.

Problémem může být pro některé fotografy termín. Pracovní den - to znamená vzít si dovolenou. Z druhé strany by ale musel Canon uvolnit všechny pracvoníky na víkend a to by moc populární akce nebyla. Možná že pořádají mimovíkendový termín také proto, že o víkendu bývá pražská ZOO opravdu plná, zejména teď v jarních měsících. Kdo si ale čas udělal, určitě byl spokojený, techniky nadbytek, výborní fotografové.

Letos byly vypsány tři termíny 20. ve Zlíně, 27. v Brně a 29. května v Praze. Pražskou akcí se tentoroční Canon ZOOM uzavřela. Pokud máte zprávy ze zlínské a brněnské akce, napište nám do komentáře pod článek, vaše názory rádi zveřejníme.

Canon ZOOM Canon ZOOM Canon ZOOM

Canon připravil v Praze pět pracovišť. Organizace vypadá tak, že na akci se registrujete přes web, při příchodu na akci se jen přihlásíte o registrační visačku a pak se můžete volně pohybovat po ZOO a zejména pracovištích Canon ZOOM. Navíc na vyzkošení techniky máte celý den, takže pokud si vybíráte nějaký objektiv nebo konkrétní tělo, můžete dosytosti zkoušet. Na každém pracovišti jsou také pracovníci Canonu, takže máte i odbornou pomoc na místě.

Fotobazar se zobrazí pouze přihlášeným

Na tomto místě se registrovaným a přihlášeným fotografům zobrazuje fotobazar.