Canonklub zve na cestovatelský festival KOLEM SVĚTA

Canonklub zve na cestovatelský festival KOLEM SVĚTA

Vydáno: 28. 2. 2011
Autor: martinkamin

V Praze se uskuteční již 16. cestovatelský festival KOLEM SVĚTA, který potrvá celý víkend 19. - 20. března 2011. Místem konání je kulturní dům Ládví a přilehlé Multikino. Festival probíhá pod záštitou hlavního města Prahy.

Členové Canonklubu mají slevu na vstup 50 Kč. Aby získali slevu, musí se registrovat na formuláři na portále Canonklubu.

Festival KOLEM SVĚTA vytváří jedinečnou příležitost k osobnímu setkání se zkušenými cestovateli, fotografy a spisovateli na jednom místě v Praze. V rámci nabitého programu se návštěvníci seznámí s komentovanými projekcemi českých cestovatelů a fotografů s aktuálními tématy z celého světa. Jejich pořady jsou doprovázeny fotografiemi, diapozitivy, videoukázkami a emotivní hudbou. Zahraničním hostem letos bude fotograf Bruno Baumann z Německa se svou multimediální show Poslední tajemství Tibetu aneb hledání Šangri-La (angl. Tibet’s Last Secret: In Search of Shangri-La). Dalšími hosty budou např. V. Šilha (Jižní Georgia), manželé Wolfovi (Divoká Etiopie), R. Švaříček (Kilimandžáro), P. Horký (Přechod Grónska), I. Brezina (Pozemní cesta do Indie), Š. Heller (Expedice Západní Sahara), I. Brezovar (Na motocyklu kolem světa) a další. Projekce opět okoření tradiční vystoupení několika tanečních skupin s exotickými tanci, mezi nimi i skupina Moustapha Sarra ze Senegalu.

Všichni přednášející cestovatelé a fotografové mají velké zkušenosti s nezávislým cestováním, což do jejich přednášek přináší obrovské množství nejen praktických rad, ale i vtipných momentů. Zároveň je po každé přednášce možné konzultovat osobní dotazy a získat cenné rady. V předsálí festivalu probíhají výstavy fotografií, knih a tradičních ručních výrobků, které pomáhají neziskovým organizacím v jejich humanitárních projektech v Asii a Africe. Každý návštěvník navíc obdrží cestovatelský časopis zdarma.

Přesný program festivalu naleznete na www.kolemsveta.cz.

 

Fotobazar se zobrazí pouze přihlášeným

Na tomto místě se registrovaným a přihlášeným fotografům zobrazuje fotobazar.