Co se děje s Canonklubem

Co se děje s Canonklubem

Vydáno: 5. 9. 2011
Autor: admin

NOVYVážení členové FOCUSCLUBU a Canonklubu. Jak jste jistě zaznamenali, Canonklub doznal několika zásadních změn - v grafice a obsahu, a v neposlední řadě Galerii. Ještě nás čeká hodně úprav, než si celý systém sedne. Je to robustní stroj, který je připraven na milióny stránek měsíčně. Jeho vůrce Karel Zavadil na něm pracuje rok a nyní jej dáváme vám k dispozici.

Již v minulosti se nám pro canonklub podařilo získat doménu www.canonclub.cz (s tím "C") a nyní jsme vytvořili zcela nový koncept Canonklubu, který se stal součástí mnohem významnějšího projektu - ale zůstává "svůj". Nový fotografický portál FOCUSCLUB má být konceptem-deštníkem pro všechny výrobce fotoaparátů, Leica, Panasonic, Nikon, SONY, Pentax atd. atd.

Mezi nejdůležitější změny patří například koncept Galerie - má nová pravidla. Fotobazar je společný všem klubům - protože například filtry si může koupit fotograf s Pentaxem nebo i Sony. Fórum je společné všem klubům.

Prosím, abyste zatím po nějakou dobu přistupovali k novému portálu Canonklubu s pochopením a pokud máte připomínky, nebo objevíte, že něco nefunguje, napište nám to, chyby budeme opravovat.

Vaše účty na Canonklubu se automaticky přenesly na nový FOCUSCLUB.cz. Nový FOCUSCLUB a Canonklub má na horní části obrazovky linky na všechny naše portály.

Martin Kamín

Fotobazar se zobrazí pouze přihlášeným

Na tomto místě se registrovaným a přihlášeným fotografům zobrazuje fotobazar.