Planeta žije - vernisáž k výstavě fotografií Petra Bambouska

Planeta žije - vernisáž k výstavě fotografií Petra Bambouska

Vydáno: 2. 2. 2012
Autor: ras23

V polovině února, tedy 15. 2. 2012 v 18:00, se můžete těšit na další vernisáž fotografií ve fotostudiu NADAR.

Registraci na vernisáž můžete provést zde. Součástí vernisáže bude také soutěž - vylosovaný výherce si sebou odnese jednu z fotografií.

Tentokrát se jedná o snímky živočichů v podání Petra Bambouska. Nikdo nevystihne nálady a pohnutky pro vznik těchto fotografií lépe než sám autor, proto si dovolím jej citovat: "Snímky, které jsem na tuto výstavu vybral, mají za cíl poodkrýt fascinující svět zvířat, které jsem potkal na cestách do tropů. Hlavní myšlenkou bylo vybrat takové fotografie, které v současné napjaté době dávají naději, že Planeta žije. Od mala mě fascinovala příroda, od puberty jsem snil o návštěvě tropů a posledních pár let si snažím své sny plnit. Své postřehy z cest a fotografie pravidelně publikuji na svém webu www.SulaSula.com."

Na programu je také projekce fotografií, návštěvníci tak budou mít jedinečnou příležitost pokochat se těmito nádhernými snímky v doslova nadživotní velikosti za doprovodu samotného autora.

Návštěvníci výstavy budou mít možnost shlédnout jednu ze dvou fotografií, které byly letos vyhodnoceny jako "Commended" v soutěži Sony Wold Photography Awards v kategorii Nature & Wildlife.

(Prosím, mějte na paměti, že počet návštěvníků je kapacitně omezen. Děkujeme za pochopení.)

 

Fotobazar se zobrazí pouze přihlášeným

Na tomto místě se registrovaným a přihlášeným fotografům zobrazuje fotobazar.