Workshop aktu s Jiřím Růžkem - pozvánka

Workshop aktu s Jiřím Růžkem - pozvánka

Vydáno: 12. 2. 2013
Autor: martinkamin

Workshop aktu a fotografování aktu v režii Jiřího Růžka jsou jiné, než je znáte odjinud. Technická stránka fotografování aktu není opomíjena, ale více než o samotné technice jsou o práci s modelkou, o komunikaci a souznění, o vnímání celku i detailů, toho, co je krásné, a co není. Připravili jsme pro vás jednodenní workshop v Praze, který se bude opakovat ve více termínech. Další informace najdete na stránce workshopu.

O pravidlech a o radosti je porušovat. O chybách a o tom, jak se jim vyhnout. O různých typech světla i o tom, že práce se světlem nemusí a nesmí být dřina. O tom, že ne každý objektiv se hodí na všechno a že někdy je třeba stoupnout si na špičky a jindy lehnout na zem. A hlavně o tom, že je možné zachytit ženskou krásu přirozeně bez Photoshopu. O tom, že základem umělecké fotografie je svoboda a fantazie.

Jiří nemá rád fotografie aktu ve stylu Playboy. Jeho vlastní rukopis je rozpoznatelný a Jiří mu říká Uglamour. Co Uglamour je a jak se fotí, se dozvíte na našem workshopu.

Workshop aktu je určen všem, kteří neměli odvahu fotografovat akt, kteří si chtějí osvojit všechny techniky nutné pro zvládnutí této náročné disciplíny. Teorie bude málo, hlavně budeme fotografovat.

Nepozorný posluchač si z workshopu aktu odnese plnou kartu fotografií. Ten pozorný navíc hlavu plnou zkušeností, které by jinak možná sbíral řadu let, a třeba i nový pohled na fotografování nejen aktu.

Workshop aktu se bude konat pouze při naplnění celé kapacity kurzu. Místo konání ateliér v Praze.

Fotobazar se zobrazí pouze přihlášeným

Na tomto místě se registrovaným a přihlášeným fotografům zobrazuje fotobazar.