Olympus vystavuje fotografie ambasadorů v Czech Photo Center

Olympus vystavuje fotografie ambasadorů v Czech Photo Center

Vydáno: 5. 12. 2018
Autor: martinkamin

Výstava fotografií Olympus ambasadorůDo 13. ledna 2019 si můžete v Czech Photo Center prohlédnout fotografie ambasadorů značky OLYMPUS z celého světa. 25 fotografů vystavuje přes 100 fotografií z různých fotografických disciplín. K vidění jsou reportáže, sportovní fotografie, portrét a příroda. Nejvíce ale mohou návštěvníka zaujmout spíše inscenované noční fotografie dronu nebo studiová alba instagramového blogera Stanislava Puchkovského, známého spíše jako pod nickem Sean Archer. Je bezpochyby největší hvězdou výstavy.

Výstava fotografií Czech Photo Center Sean Archer Olympus ambasador

Přes 100 fotografií nejrůznějších žánrů podtrhuje snahu Olympusu oslovit s jejich systémem OM-D profesionální fotografy všech disciplín. Formáty a témata se střídají a těch devět tuctů fotografií to jasně dokladuje.

Provedení výstavy je v rámci prostor Czech Photo Center tradiční a autoři mají vždy jakýsi svůj pokojíček, někdy s různými fotografiemi jindy kompletní ucelené portfolio.Výstava fotografií Czech Photo Center Sean Archer Olympus ambasador

Nepřísluší mi hodnotit fotografie, nejvíce mě zaujmou spíše ty hravé a svěží, ale určitě mezi nimi najdete nějaké inspirativní. Fotografie přeci přesahuje rámec značek.

Svoji tvorbu zde představují například Marcin Dobas z Polska, Jairo Diaz či Ivailo Stanev Álvarez ze Španělska, Sean Archer z Ruska, Craig Reilly a Steve Gosling z Velké Británie, Temelko Temelkov z Bulharska a mnozí další, včetně slovenských a českých fotografů, jako je Rostislav Stach, Petr Bambousek, Martin Žilka nebo Lubomír Drahoš.

Profily vystavujících fotografů včetně QR kódů pro přístup do jejich profilů máte ke stažení tady PDF.

Sean Archer fotograf portrét Olympus ambasadorOlympus ambasadot Meeri Kouaniemi

Olmypus Ambasador

Fotobazar se zobrazí pouze přihlášeným

Na tomto místě se registrovaným a přihlášeným fotografům zobrazuje fotobazar.