Vánoční fotobesídka CanonClubu - Panorama

Vánoční fotobesídka CanonClubu - Panorama

Vydáno: 10. 11. 2011
Autor: martinkamin

Vánoční besídkaAhoj Canonnisti klubisti. Blíží se vánoční čas a tak vyhlašuji s dostatečným předstihem termín Vánoční besídky CanonClubu. S některými z vás jsem byl v kontaktu v NADARu a už jsem se zmínil, ostatní si mohou informace přečíst dále. Takže nyní oficiálně program našeho setkání.

Termín: 7. 12. 2011 Místo: NADAR - Na Valech 45/32 Praha 6, od 17:30 hod

Musíte se registrovat

Fotosoutěž PANORAMA, vkládat fotografie do soutěže můžete zde (v nabídce vyberte v položce  Přihlásit do soutěže: FOTOSOUTĚŽ PANORAMA 2011)

Ale to nejlepší se skrývá v samotném programu setkání a v tom, co si odnesete a můžete odnést s sebou. Snažíme se - pokud to bude jen trochu možné, abychom na besídce měli také nový klenot EOS 1-D X. Zatím však není jasné, jestli se podaří příslušný kousek dostat do ČR včas. Sledujte proto náš/váš CanonClub.

SIGMA 12-24/4.5-5.6 ll DG HSM EOS 1D-XPIXMA PRO-1

Na setkání budeme mít možnost osahat si nové tiskásny Canonu, budeme promítat a hodnotit vaše fotografie. Vstupenkou na setkání je vytištěná fotografie formátu min. SRA3 na papíře. Můžete si ji vytisknout také v NADARuProgram je dále v textu...

Program Vánoční besídky CanonClubu (budeme postupně doplňovat)

  1. Promítání panoramat. Vyhlašujeme tímto okamžikem první soutěž s názvem Panorama. Soutěžní snímky se budou promítat na Vánoční besídce CanonClubu, termín uzávěrky soutěže je 31.12.2011 a vítěz si v lednu odnese své vytištěné panorama s sebou domů.
  2. Akce připravené na příští rok - expedice, školení a kurzy
  3. Tiskárny - novinky. Na setkání se budete moci seznámit s horkou novinkou - tiskárnou Canon PIXMA PRO-1 a Canon IPS6300 -12barevnou, 24palcovou tiskárnou.
  4. Představení objektivů SIGMA 85 mm f/1.4 a SIGMA 12-24/4.5-5.6 ll DG HSM
  5. Promítání fotografií z našich posledních fotoexpedic
  6. Vánoční dárky

Zde se registrujte, máme omezený prostor, vstup zdarma pro členy CanonClubu.


 

 

Fotobazar se zobrazí pouze přihlášeným

Na tomto místě se registrovaným a přihlášeným fotografům zobrazuje fotobazar.